Can Alüminyum Tescilli Ürünleriyle Daha Şık, Daha Modern 12 . 08 . 2021
Can Alüminyum Tescilli Ürünleriyle Daha Şık, Daha Modern

Holding’in kuruluşuna öncülük eden ve 45 yıldır Türkiye’nin en büyük alüminyum tedarikçilerinden biri olan Can Alüminyum, tasarımı tescillenmiş yeni ürünleriyle mobilya sektörüne damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Sektördeki 45. yılını yaşayan Can Alüminyum; güçlü stok yapısı, ürün çeşitliliği, yüzde yüz kalite anlayışı ve Türkiye’nin her ilinde bulunan satış noktalarıyla en çok tercih edilen alüminyum tedarikçilerinin başında geliyor. Geniş ürün ağına her geçen gün yenilerini ekleyen Can Alüminyum, aynı zamanda da kendi tasarımlarına hayat veriyor. Entegre kulp ürün grubunda kendi tasarımlarını hayata geçirmeye hazırlandıklarını söyleyen Mobilya Ürünleri Satış Müdürü Mustafa Üner, alüminyumun bu noktadaki avantajlarının altını çizerek şunları söyledi: “Alüminyum beraberinde kullanılan ürünün kalitesini ve değerini artırıyor. Sunduğu farklı renk seçenekleri, kaliteli yüzeyi ve uzun ömürlülüğü sayesinde de tercih edilen bir malzeme haline geliyor. Geniş ürün yelpazemizde yer alan ve ciromuzda önemli bir yer tutan entegre kulp ürünlerinde de alüminyumun avantajlarını kullanıyoruz. Çevreci bir metal olan alüminyum ile şekillendirilen yeni tasarımlarımız hem akıl dolu hem de sade çizgileriyle en çok tercih edilen ürünler olacak.”

Yeni Ürünlerde İşlevsellik ve Sadelik Ön Planda

Mobilya sektöründeki ürünlerin genelinin özgünlükten uzak, birbirlerinin aynı tasarımlar olduğunu söyleyen Endüstriyel Tasarım Sorumlusu Pelin Sezgin, Can Alüminyum olarak kendi tasarımlarını ortaya koyduklarını ve ürün çeşitliliklerini bu şekilde artırdıklarını söyledi. Ürünlerin çıkış noktalarını da değerlendiren Sezgin, tasarımların oluşum süreçlerini şöyle anlattı: “Öncelikle yapılacak olan tasarım hangi soruna çözüm getiriyor, bunu belirliyoruz. Birinci adım ortada bir sorun varsa soruna çözüm getirmek. İkinci adım çözüme işlevsellik katabilmek. Üçüncü adım ise ürüne işlevselliğin yanında sadelik ve modernlik katmaktır. Can Alüminyum olarak ürün çizgimiz öncelikle sadeliktir. Müşterilerimize sadelikle beraber kullanım kolaylığı da sunmak için çalışıyoruz. Yeni tasarımlarımızın oluşum aşamasında piyasada bulunan kulp modellerini detaylı inceledik ve el ergonomisine uygun olmadığını fark ettik. Ürünün her zaman nihai kullanıcıya hitap etmesi ürünün doğru tasarım olduğunu gösterir. Bu ürünlerde de işlevsellik bizim için ön plandaydı. Ardından tasarımda son moda çizgileri ve renkleri yakalayarak kendi tasarımlarımıza hayat verdik.” Can Alüminyum’un geniş ürün grubunu yakından incelemek isteyenler 81 ilde bulunan satış noktalarını ziyaret edebilir ya da firmanın web sitesinden de detaylı incelemeleri yapabilirler.

HABER ARŞİVİ