Can Alüminyum, Türkiye’nin En Büyük Tasarım Etkinliği Olan Design Week’e Katıldı 19 . 01 . 2022
Can Alüminyum, Türkiye’nin En Büyük Tasarım Etkinliği Olan Design Week’e Katıldı

Yeşilova Holding şirketleri arasında yer alan ve alüminyumdan hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Can Alüminyum, 17-18 Aralık tarihlerinde düzenlenen Design Week Turkey etkinliğine katıldı.

 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Ticaret Bakanlığı koordinasyonuyla tasarım kültürü oluşturmak ve Türkiye'deki tasarımcıları dünyaya tanıtmak amacıyla, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Design Week Türkiye 2021’e katılan Can Alüminyum tasarladığı ürün ile ilgi odağı oldu. ‘Ofis Araç ve Gereçleri’ kategorisinde “Miniso” ismini verdiği ürün ile başvuruda bulunan Can Alüminyum, bu kategoride sergilenmeye hak kazanan 5 ofis ürününden biri oldu.

 

MİNİMAL DÜZEN ANLAYIŞININ YENİ ADI: Miniso

Ofislerde minimal düzen anlayışı için tasarlanan bir ürün olarak ortaya çıkan Miniso, yoğun çalışma temposu içinde çalışma alanının toplu olması, dikkatin kontrol edilebilirliğini sağlıyor. Teknolojinin gelişimiyle kullanılan araçlar her ne kadar değişse de kalem kağıt kullanımımızın hiç bir zaman son bulmadığını dikkate alan Can Alüminyum, Miniso’yu tasarlarken sade ve ergonomikliği ön plana aldı. Üretimi levhanın bükülmesiyle olan ve böylelikle üreticiye kolay ve seri üretim sağlayan Miniso kartvizit, cep telefonunu, kalemler veya kaybetmemeniz gereken küçük boyutlu ofis araçlarınızın toplanmasında yardımcı olan ürün olarak göze çarpıyor.  Ayrıca çalışma alanınızı yaşanabilir kılmak için aynı zamanda fotoğraflarınızı da sergilemenizde size yardım ediyor.

HABER ARŞİVİ