Kadın Çalışanlarımız ile Daha Güçlüyüz 03 . 06 . 2021
Kadın Çalışanlarımız ile Daha Güçlüyüz

Alüminyum sektöründe gösterdiği başarılarla adından söz ettiren Yeşilova Holding ve bünyesindeki şirketler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı.

Yeşilova Holding ve bünyesinde yer alan Can Metal, Can Alüminyum, Cansan Alüminyum, Canray Ulaşım, Canel Otomotiv ve Holiday Inn Bursa City Centre gücüne güç katan kadın çalışanlarıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, kadınları iş hayatında olması gerektiğinin altını çizerek “Kadınlar, toplumumuzun refah seviyesine ulaşmasına katkı sağlayan en büyük değerlerimiz. Çalışanlarımızın yüzde 50’ye yakınını oluşturan kadınlarımızın her daim yanındayız” dedi.

Kadınların sanayide ve ağır metal sektöründe titizlikle çalıştığını da aktaran Yeşilova “Burada omuz omuza birlikte görev alıyoruz ve sizler sayesinde daha güçlü ve daha cesur hareket ediyoruz. Mühendislerimiz arasında kadınlar var, üretimde en hassas noktada yine kadın çalışma arkadaşlarımız mevcut. Yeşilova Holding’de kadın elini ve emeğini görmek mümkün. İnsan kaynaklarımız, kurumsal iletişimimiz, asistanlarımız ve daha birçok birimimiz yine kadınlarımıza emanet. Yeşilova Holding’e kattığınız değer için her birinize teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

HABER ARŞİVİ