Yeşilova Holding'den Olumlu Karşılama 03 . 06 . 2021
Yeşilova Holding'den Olumlu Karşılama

Yeşilova Holding, geçmiş 45 yıldan aldığı gücü geleceğe taşıyabilmek adına ortaya koyduğu +45 Dönüşüm Programı kapsamında çalışan memnuniyetini artıracak çalışmalarına devam ediyor. Bu yaklaşımla uzun bir aradan sonraki ilk iş gününde holding ve bünyesindeki şirketlerdeki tüm çalışanlara müzik eşliğinde ikramlıklarla karşılama yapıldı.

+45 Dönüşüm Programı kapsamında ortaya koyduğu “Özgürlük ve Sorumluluk Bilinci” ile sistematik iyileşme sürecine giren Yeşilova Holding, alüminyum sektöründeki çalışmalarıyla kent ve ülke ekonomisine katkı sağlamanın yanı sıra çalışanlarına verdiği değere de yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Yeşilova Holding ve bünyesinde yer alan Can Alüminyum, Cansan Alüminyum, Canray Ulaşım, Can Metal, Canel Otomotiv ve Holiday Inn Bursa City Centre bayram sonrası ilk iş gününde çalışanlarını motive edecek bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Uzun bir aradan sonra ilk iş gününün keyifle başlaması adına planlanan etkinlikte Yeşilova Holding değerleri arasında yer alan ‘Olumlu’nun da hissedilmesi amaçlanırken, ekipleriyle “Birlikteyiz, güçlüyüz” mesajı çalışanlara iletildi. “Dönüşler Güzeldir” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte, şirket girişlerinde müzik ve ikramlarla karşılanan holding ve bünyesindeki şirketlerde çalışanlar güne pozitif başlatan bu sürprizden memnun olduklarını dile getirdi.

HABER ARŞİVİ